God morgon

God morgon allihopa!
Nu ligger jag i min varma säng och trycker på tangentbordet för att få ner hur min dag ska se ut. Jag ska snart göra mig i ordning och äta frukost sen ska jag mot frölunda torg och shoppa lite med två av mina kompisar. Det ska bli roligt. Efter det blir det att duscha, ansisktsmask och allt sånt gott och sen blir det att göra sig fin inför nyår. Tänkte köra på svart och silver i år, vad tycker ni? En svart klänning med silvriga accesoarer men dock min nya sjal från raglady. Ni kommer självklart få se min snygga outfit! ♥
Vad ska ni alla andra göra på nyår?

bjuder på denna bild för att det är en speciell dag idag!

Nana kudden ...

Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i min säng för att sova. Det ska bli riktigt härligt och för en gång skull ska jag lägga mig tidigt. Igår la jag mig riktigt sent, kvart över fyra. Ska upp tidigt imorgon för att åka till torget med Tilde och Julia. Vi ska shoppa lite inför nyår, behövs lite smått och gott. Tar nog med mig kameran för att få några bilder och SJÄLVKLART blir det kameran med på nyår!
God natt mina söta läsare! ♥


Mitt hår blev till is!

Nu har jag precis varit ute med Vanda i en kall men frisk natur. Det var faktiskt riktigt härligt att gå ut och gå en promenad, vi pratade lite om nyår som är imorgon också! Det ska bli så mycket musik va?
Vandas pappa har fixat ljudanläggning och med två baser och massa andra bra saker så det ska bli riktigt sköj att dansa imorgon! :)
Nu ropar min mage på mat så jag måste kila ifrån datan och ta något gott att äta.

Ha en go kväll alla 33-läsare... ;)

21:22

Åh, vet ni vad jag vill göra nu? Jo, gå ut och gå en lång härlig kvälls promenad. Haha, jag vet att det är ungefär -15 ute men jag har suttit inne med datan i knät i flera timmar nu... Känner att jag börjar få ont i min rygg också, pga att jag sitter som ett "c".
Hoppas att det blir en promenad för mig iallfall, kanske Agnes eller om någon annan vill så skriv det på min kommentar! :)

Puss♥

Thaimat

Nu sitter jag här i soffan och har precis varit ute med en av min hund,Leo. Snart kommer mamma och hämtar upp mig så ska vi åka och höpa thaimat, det ska bli så gott. Nudlar med kyckling ska jag nog ta tror jag ;)
Jaja, nu måste jag sticka, hon är säkert här snart. Ha det bra så länge!


Solen lyser!

Hejsan bloggen!
Idag har jag massa att göra för i morgon är det nyår och då smäller det. Jag hoppas verkligen att det kommer bli den bästa nyåret ever, hoppas hoppas...
Jag har faktiskt tänkt lite på vad mina nyårslöften ska vara och det är "godis en gång i veckan" "träna mycket" och sist men inte minst "satsa allt i skolan".
Har ni några nyårslöften? och vad ska ni göra på nyår? skriv gärna det med en kommentar, skulle blivit riktigt glad.
Senare idag kommer ni nog få se en bild på min nyårs klänning, Woho! Vi ses lite senare. 

1-2-3-4

Ikväll gjorde jag lite olika outfits och det är dessa fyra. Vilken tycker ni är snyggast? Det tre första är mest vår/sommar kläder och den sista är mer höst/vinter. Jag gillar bild nummer två mest, alltså från vänster.
Lägg en kommentar och skriv vad ni tycker! ;) Fråga gärna om det är något ni undrar.




Outfit

Här kommer min outfit som jag hade på mig i lördags när jag var och shoppade med Moa och Ellinor. Bilden är tagen i stan på ÅHLÉNS.


Väska - H&M
Halsduk - H&M
Everest jacka - Stadium
RL tröja - vet inte
Tights - Raglady
Knästrumpor - Gekås
Vagabond skor - Scorett

Snygga kläder!

Här kommer en fin outfit som jag skulle vilja ha. Jag gillar linnet väldigt mycket, det är egentligen inget specielt men jag tycker det är gulligt, skorna gillar jag starkt mycket också! ;)



God morgon om man nu kan säga så..

.. Jag och Moa vaknade klockan halv två och nu har vi precis ätit frukost. Idag tänkte vi åka någonstans och köpa godis, haha fast vi får se hur det blir med det. Moa ska hem vid fem idag så efter det tror jag att jag bara ska slappa. Känns som jag behöver det! 
Nu måste jag sticka, ska göra mig i ordning men jag lägger in fler inlägg sedan. Det kankse till och med blir lite bilder på gamla minnen, vi får se.. 
JESSIE ♥

Ellinor & Moa

Hejsan!
Nu sitter jag här med Moa och Ellinor med varsin data och myser ;) Idag har vi varit i stan och på frölunda torg och jag shoppade en sjal från raglady som jag strax kommer att lägga upp. Jag är super nöjd med den.
Efter det gick vi till espresso house och fikade lite sen skulle Ellinor hem och då gick jag och Moa till espresso house igen och tog en "mocha latte". Den var riktigt god:)
När jag kom hem så åkte jag och min familj till farmor och farfar på julmat, det var mums.
Ikväll ska Moa sova här och det ska bli riktigt nice! ;)

Bye ♥


Moa

Hej!
Nu sitter jag i min säng med datan i knät och tänkte skriva lite. Idag har min kusin varit här och faster och vi har bytt julklappar,ätit julmat och julgodis. Nu känner jag mig såå tjock verkligen! Det ända man gör på julen är att äta mat och godis.. hihi.
Nu väntar jag på att Moa ska komma så ska vi ta det lugnt och mysa lite ;) och nu hörde jag att bussen kom så hon är väl här om 1 minut bara så måste kila..

Puss♥

God morgon och god jul♥

♥God morgon gott folk♥
Nu ligger jag här i min säng med datan i knät och tänkte slänga ihop en text. Idag är det julafton och jag hör hur mamma står och kokar tomegröt ute i köket,mums!
Bredvid mig har jag min goa hund,Leo, han är också glad för det är julafton,hihi. Jag ska snart gå upp ur sängen och äta gröt och julskinka med familjen och efter det blir det dusch,sminkning,måla naglarna röda och lite smått!

Ha en go förmiddag och god jul på er, allihopa!



Julstädningen är äntligen klar!

God kväll kära människor!
Nu har jag städat hela mitt rum i två timmar så nu är det fint och härligt i rummet. Jag känner mig alltid så duktig när jag har städat, gör inte ni det?
Just nu sitter jag i min nybäddade säng med julmusik på högsta volym och bara njutar av att imorgon är det julafton. Det ska bli så roligt&mysigt&kul&spännande&gott med julafton!♥
Under kvällen har jag även tagit kort på lite julsaker i hemmet, jag slänger in några bilder på det också.










Nu blir det julstädning!

Nu har mamma tjatat på mig i över en vecka att jag ska städa mitt rum men jag har alltid skjutit upp det men nu är det verkligen i sista sekund. Som alltid skulle jag vilja säga,haha. Så nu måste jag kila till mitt rum och göra det snyggt och lite julstämning!
Jag bloggar snart igen. Skriv gärna förslag vad jag ska uppdatera på mig blogg!

Kramkram

Tack Vanda!

Tack så mycket Vanda!
Nu är bloggen mycket bättre än vad den var förut och det är roligare att läsa och titta på den. Jag måste verkligen lära mig hur man gör det, när jag får tid.
Tur att man har dig Vanda iallfall, haha tack en gång till!
Puss♥


hihi!

Nu är det Vanda som är i farten och hjälper till med jessikas blogg, skall fixa lite saker åt henne.
Läs om jessika, hon är ursöt <3

http://vandaj.blogg.se
MIN BLOGG, KIKA IN :) <3

Mathilda 15 hela år!

I lördags var jag hos Mathilda som fyllde 15 år. Det var hur god mat som helst, thaimat, mmh.. Love it!
Hon fick även jätte fina presenter och det var en underbar stämning. Efter hennes tjejmiddag följde Moa med mig hem och vi sov hemma hos mig. Det var riktigt mysigt, vi tände massa ljus och pratade lite. Ha en go kväll!



Julbad och julklappar!


Idag har jag och Ellinor haft en mysig eftermiddag med ett skumbad
med tända ljus och julkänsla. Innan vi hoppade i det varma badet bytte
vi julklappar med varandra och jag fick två jätte fina armband! Tack min
kära Ellinor!<3
Idag har jag också varit på torget med mamma och jag köpte en tunika,
ett rött linne och ett rött nagelack som jag ska ha på mig imorgon på
julafton! Jag visar bilder på det strax. Ha det bra! Kram

Jag är tillbaka igen!

Hej!
Nu är jag äntligen tillbaka igen och jag har fått lite tankar om vad jag ska skriva om i min blogg. Jag hoppas att ni har haft det bra och att ni är glada nu inför julafton som är imorgon!

Kram jessika!

:(

Jag kan tyvärr inte lägga upp bilder här på bloggen nu och jag vet inte varför? Har försökt massa gånger nu men jag får försöka en annan dag så snart kommer min blogg bli mycket roligare att läsa:) Tro mig!
Nu ska jag gå och sova, mår illa och börjar få feber pga sprutan,så det är inte så bra...

God natt!♥

Sprutan!

Heeej alla goa människor!
Idag har jag tagit sprutan mot svininfluensan. Det gjorde faktiskt inte alls ont man kände bara sticket 1 sekund och så var det över! Så nu är den tagen och jag hoppas inte på att jag kommer bli sjuk. Jag har dock lite ont i armen men jag har inte kännt något annat så det är bra:) fast det kankse kommer sen...
Jaja,min dag har inte varit något speciellt. Jag gick faktiskt och la mig en stund efter jag kom hem och sen har jag gjort lite so. Har prov på måndag så jag ska väl ligga och läsa på det ikväll innan jag somnar. Nu ska jag göra min tråkiga engelska.

Pusss♥

Det ska bli bättre!

God kväll alla som sitter och läser min blogg!
Idag har jag inte bloggat någoting pågrundav att jag har läxor och prov men jag ska bli bättre och jag ska ändra "temat" på det jag skriver om.
Jag ska inte varje dag sitta och skriva vad jag har gjort på dagen utan mer intressanta saker och ni kan gärna ge förslag. Vad tycker ni att jag ska skriva om? Jag kan skriva om nästan vad som helst. Skriv det ni tycker jag ska skriva om mer detaljerat.

Nu ska jag nana mina goa kuddar,Good night!

Åh,äntligen!

Nu har jag och min pappa suttit med matten i 4 timmar. Helt underbart att jag har gått igenom allt nu och jag tror at det har fasnat! Hoppas hoppas och ge mig lycka till på provet imorgon! Jag kämpar för VG,haha.
Nu ska jag snart pömsa i sängen och drömma mig bort så jag också kan få lite andra tankar i mitt huvud. Eller vad säger ni,låter det bra?!

Imorgon är det en ny dag, le som om det vore den sista♥

Sleep tight my biglovers!

My day

Hejsan! Idag lyser solen och det är underbart! Har dock mycket plugg att göra igen men nu är iallfall No provet och Tyska prov avklarat. Jag tror det bara bli G på både proven tyvärr :(
Nu sitter jag o soffan och bara slappnar av,tänkte kolla runt lite på internet. Kanske din blogg också? haha!
Pappa står nu i köket och gör middag till oss så ska snart smaska i mig maten och sen sätta igång med plugg. Ska plugga gärnet för detta matte provet vill jag ha VG på! so working working today:)

See you!♥

RSS 2.0