hos sara älskling


Chris Brown

His mistakes

4-GOTT

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag ta bussen för att möta upp Moa. Vi ska in till stan och köpa godis, haha jag är så sugen!
Vi hörs senare, ha en najsig kväll!♥

Imorgon är det äntligen fredag!

Ååå, gud så härligt det ska bli med HELG HELG HELG!
Det är så sjukt mycket nu i skolan och man orkar aldrig plugga för det är så tråkigt. Håller ni inte med? Blä på skolan säger jag bara.

Lite good things nu då♥
Imorgon blir det Moa och vi ska åka in till stan och självklart blir det att köpa godis.
Jag ska sova riktigt länge i helgen.
Jag ska kanske klippa mig, behövs verkligen.
Och jag ska bara ha det så najs så länge det går för sedan blir det plugg och då ska det kämpas!



Gymnasium

Åh, jag har varit så stressad igår och fick världens panik för att jag inte visste vilket gymnasium jag skulle välja, men nu känner jag en lättnad. Första valet blir nog Munkebäck, andra NTI och tredje så tror jag Cyber. Sedan får jag kolla lite extra om jag lägger till ett gymnasium till, så man är på den säkra sidan ifall det skulle vara att man inte kom in på något...
Hoppas bara att jag blir super nöjd med det gymnasiet jag hamnar på!♥
VAD SKA NI ALLA ANDRA VÄLJA FÖR GYMNASIUM?

Gymnasium

Schiet, snart är det gymnasieval och tiden går så himla snabbt. Mitt första val är Munkebäcksgymnasiet men jag vet inte andra och tredje handsval. Åh!
Vad ska ni alla andra välja? Lägg en kommentar så kankse jag får lite insperation av er, haha.


Har ingen ork..

.. för att plugga. Det är verkligen så tråkigt och jobbigt, uschusch. Vill bara ha massa massa lov nu, åh så härligt det hade varit. Fast jag måste plugga, matte och sen tänkte jag kolla lite på engelska glosorna. Får se hur bra det kommer att gå. Snart är det nationella också, hjääälp!

Just nu sitter jag här med datan i knät och kollar runt lite på olika sidor. Jag vill bara drömma mig bort och hamna på andra sidan jorden. Det hade varit underbart! Vi får väl se ifall jag gör det...♥
Ciao


M & S

Hej!
Nu har jag ganska nyligen kommit hem från sportlife med Sara och Moa. Jag ska faktiskt försöka träna på gymmet minst 2 gånger i veckan, men vi får väl se hur det blir. Haha, kanske kan köpa ett kort där för då måste man träna.
Efter vi hade tränat tog jag och Moa massage i en vattensäng, det var as kul och roligt.
Vart brukar ni träna någonstans och vilket gym tycker ni bäst om? Ha en nice kväll!♥

Vill ha ♥



S P O R T L I F E

Hej mina läsare!
Idag har jag bara slappat vid datorn men nu snart ska jag åka och träna på sport life med Sara och Moa. Det ska bli riktigt gött och nice. ♥

Agnes

Besök Agnes nya och fina blogg! Det skulle hon uppskatta ♥ http://agnesfryklind.blogg.se/

Saturday


SOVA ÖVER MED MOA ÄLSKLING

Nu sitter jag hemma hos Moa och vi har haft en as mysig kväll, köpt massa godis och gott! ♥
Puss

Lite tid för att blogga

Hej bloggen!
Jag har två inlämningar och lite andra små läxor i skolan som jag behöver göra på min "fritid" så jag hinner tyvärr inte att blogga så mycket som ni märker men till helgen får ni allt vänta på något roligt!
Jag kommer att lägga upp massa olika och roliga inlägg som ni kan läsa hela veckan till det blir helg igen. Hahah, nej men självklart försöker jag blogga så mycket som möjligt men just nu är tiden för kort.
Ge gärna tips om vad jag ska blogga mer om, skulle uppskattas.

God natt och ha en bra vecka!♥ Kram


Tomorrow she's back

Jaaaaa, imorgon kommer Sara hem! Jag har saknat henne så himla mycket, tre veckor utan Sara, inte kul...
För er som inte vet så har hon varit i Australien och Thailand och hon har köpt saker till mig,åh så roligt!
Imorgon kommer det säkert bli lite bilder på henne, hon kommer att vara neger så himla fuskigt ;)

P&L&U&G&G&A

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men det är så det blir nu när skolan har satt igång... Jag ska försöka hinna blogga mycket ändå,hihi. Idag har jag pluggat so och nu ska jag börja renskriva den på datorn och efter det blir det nog att kolla på olika gymnasium. Jag ska faktiskt gå och kolla på ett gymnsaisum nu på torsdag, får väl se vad jag tycker.
Än så länge har vi inte massa grejer i skolan men man har ändå plugg som ska vara klart lite längre fram så man måste sätta igång i tid. Jag ska satsa och kämpa massa nu det sista året! Waaah, jag vill inte gå ut 9:an!

Kram

Good night

Ikväll har jag faktiskt haft det riktigt roligt, konstigt nog. Imorgon blir det skola igen och det blir väl som vanligt fast det härliga är att jag börjar kvart i tio :)
Nu ska jag snart gå och lägga mig så god natt på er nu! ♥ Jag bloggar imorgon eftermiddag, checka in min blogg då så får ni se på något skoj!

Back to school

Tjabba tjena!
Idag började skolan och det var väl som vanligt, vi fick nytt schema och man träffade alla kompisar som man inte hade träffat under lovet. Det var faktiskt ganska soft dag idag,skönt. Nu är jag hemma och har ganska nyligen ätit och snart blir det väl att plugga lite so och kanske matte,ifall jag orkar! ;)

Ha det bra alla goingar som läser min blogg! Kram till er♥

Good morning

Good morning!♥
Jag har ganska så nyss ätit frukost och nu sitter jag här med datan i knät och skriver på tangentbordet. Massa ljus står tända här i vardagsrummet så nu väntar jag bara på att det ska bli varmt och gott. Idag är det faktiskt bara -7 grader ute, inte lika kallt som det brukar vara här i Sverige nu,haha.
Idag blir det en hel del plugg, vid klockan två är det kalas för min farbror och självklart blir det att blogga;) 
Kram på er alla!




Summer look 2010


Åh, gud vad jag längtar till sommaren när jag sitter här och bläddrar sida för sida på sommar outfits. Jag vill verkligen att våra ska komma nu, jag har tröttnat på att bära den tjocka jackan. Vill bara kunna gå fri i härliga shorts och stor tröja. Eller vad säger du sjävl? Ta dig en minut och skriv vad du tycker!

Astrid

Nu blir det en härlig promenad med Astrid. Riktigt länge sedan jag träffade henne så det kommer att bli riktigt kul!
Ni får ha en bra kväll så kommer jag att uppdatera lite senare,Puss!♥

Frukost

God morgon!
Nu sitter vi här och har precis gjort i ordning frukost som vi ska smaska i oss. Natten igår var så rolig,Ellinor!
Jag vet inte riktigt hur min dag kommer att se ut men förmodligen blir det lite plugg, fyfy.
Hur ser eran dag ut idag då?

HISS ELLER DISS ?

Vart man än ser sig om så är det någon som går med en päls på huvudet, men vad tycker ni egentligen om pälsmössa? Varje person har det men ska man hindras från att köpa det eller ska man bara köra med sin egna stil? Själv tycker jag det är jätte snyggt och den värmer bra på huvudet!

Ellinor gästbloggar

Hallu Ellinor här!
Jag är en god vän till lilla Jessika och vi har alltid väldigt mysigt och roligt tillsammans.

Min dag har sett ut såhär:
Först vaknade jag. Efter det åkte jag och mamma till torget för att köpa en pälsmössa som jag länge har letat efter. Sen åkte jag på träning, friidrott. När jag kom hem var det middag med familjen och sen bjöd jag hem massa kompisar till mig på lite filmkväll med mys och överflöd med godiiis! det var jag, Jessika, Mathilda, Emma, Sofia, Stina och Lydia. Men helt plötsligt så kom Pontus och Oscar på besök som objudna gäster haha.
Nu sitter jag och Jessika här vid datorn hemma hos mig, bloggar och lyssnar på musik. I natt så ska Jessika sova över hos mig också! Mys mys.
Här är en bild på mig:
Pusssss från mig!

Gårdagens outfit

Sjal - Raglady
Tröja - Juicy
Linne - h&m
Blus - Tessie
Byxor - JC

R U B R I K E N

Nu har jag precis tagit en härlig dusch och gjort mig i ordning. Jag ska snart börja packa ner lite grejer i väskan för jag ska sova hos Ellinor inatt igen. Just nu är det några tjejer hemma hos Ellinor för hon har en liten filmkväll och nu vill jag bara dit för jag vill träffa alla och specielt min saknade älsklings Emma!♥ Jag vill träffa henne nu! Men nu måste jag gå och hoppas ni får en trevlig fredagskväll! Pusss till alla läsare!


Pizza

Idag serveras det pizza och det ska bli riktigt gott fast onyttigt. Hahaha men man får väl njuta av det få dagar som är kvar på lovet nu,bhu.. men nu måste jag kila, snart är jag tillbaka!


Tack Vanda!

Åh, tack så mycket Vanda för att du gjorde lite nytt på min blogg!♥
Jag gillar färgerna på bloggen och temat som du har gjort så nu kommer det bli roligare att skriva. Säkert fler uppdateringar också och nu ska du känna dig stolt,Vanda! Du har lyckats med något fint, som du alltid gör.
Besök hennes blogg också, den är alltid rolig att läsa!
www.vandaj.blogg.se

Jag har ....

..PANIK! Jag vet inte vad jag ska välja för gymnasium än. Det finns så sjukt många att välja på och jag vet inte vilka skolor som är bra och som passar mig. Vad ska ni andra välja? Jag vet en skola som jag ska besöka och det är Munkebäcksgymnasiet samhäll media men sedan vet jag inget annat... Hm...
Om ni vet några bra skolor ge gärna tips då och ifall dem har linjen "mediaprogramet". ♥



E S P R E S S O H O U S E

Hello!
Idag blev det en sväng på stan, vi kollade lite i affärer och efter det blev det en riktigt mysig fika med en mysig Ellinor! ♥

GO MORRON

God morgon bloggen!
Nu har vi precis ätit frukost och vi ska snart in mot stan för att fika. Kanske blir lite shopping också, får hoppas på det. Igår natt när Ellinor hade somnat låg jag och spelade "Rat on run", det är så himla kul och man kan aldrig slita sig ifrån det spelet,haha.
Här får ni två härliga morgon bilder på oss, byebye ♥

Sova hos min Ellinor

Hej läsare!
Nu ligger jag och Ellinor här i sängen och vi ska snart fixa oss för att sova. Ikväll har vi gjort en jätte god fruktsallad med glass och noblesse, det var hur gott som helst. Imorgon blir det espresso house och lite shopping och sen blir det nog att ta det lugnt. Hoppas att ni har haft en bra kväll för det har vi haft! ;)

Godisss

Oharregud säger jag bara... Jag och Ellinor har nyss varit och köpt godis och vi fick gå tillbaka för bussen gick inte förens om 40 minuter och det var hur kallt som helst. Usch usch usch! Vi fick stanna vid varje busshållplats för att inte dö av kylan men jaja nu är vi iallfall inne och nu sitter jag vid datan och Ellinor spelar spel på sin iPhone och snart är det min tur,hahaha. "Rat on run" bästa spelet måste jag säga! :)
Skriver mer ikväll kankse, pusshejsvej!


Stan

Hallojsan!
Idag har jag varit i stan med Anna, Tilde och Mickan och faktiskt så har jag hittat lite grejer. Jag köpte en tunika som är ljusrosa och en ny mascara. Det kommer nog bilder på det i ett annat inlägg.
Idag var Mickis riktigt shopping sugen så hon fick med sig massa fint hem så nu är hon nog nöjd,haha.
Pappa och mamma kom precis hem så snart blir det potatisgratäng, fläskfilé,sås och grönsaker. Det ska bli riktigt smaskigt! ;)

16:32

God eftermiddag på er alla!
Jag har tyvärr inte kunnat blogga så mycket dessa dagar eftersom jag har haft fullt upp. Jag har sovit hos Vanda två dagar med massa goa kompisar och vi har haft det sjukt roligt. Inatt var det 7st som sov hemma hos Vanda tror jag, hahah mys var det och vi gick och la oss kl sju och vakna tjugo i ett så nu är jag sjukt trött. Vi hörs senare ikväll så ska jag skriva om mina dagar. Puss så länge!

2010

Fyfan vilken bra kväll och natt jag har haft med mina kompisar, det var helt underbart!
Middag med 12 st tjejer, massa musik med flera kompisar och mycket skratt, kvällen var verkligen grym. Tack alla som gjorde den så bra verkligen!♥
Toarulla gjorde hela nyår,hahah så jävla grymma är vi! Jag lägger upp bilder sen på kvällen, pussss.



GOTT NYTT ÅR!

heeeej alla!
Jag har det as bra, är fortfarande med alla kompisar och vi har har det skit bra! Bästa nyår ever måste jag säga och nu ska pontus göra den sexigaste rörelsen, han lyckas stort, hahaha!
vi ska vara hos mickan en stund till men efter det ska ungefär 6 st tjejer sova över hos Vanda, ska bli sjukt roligt!
Gott nytt år på er alla, pussssss!


RSS 2.0